zondag 3 augustus 2014

Middernacht ... paniek op camping Roiking

Hèèlp

Klokslag 12uur doet Geert een vreselijke ontdekking. De zakenmannen die een hotel willen bouwen op camping Roikin gaan niet akkoord met het voorstel van Geert om het contract te vernietigen. Ze hebben een machine gebouwd die de camping in enkele luttele seconden kan vernietigen om zo het terrein bouwklaar te maken voor de bouw van een 37-sterren hotel. Dit is natuurlijk tegen de wil van alle camping bewoners. Geert doet nog een laatste poging om de zakenmannen te overtuigen maar alleen slaagt hij er niet in. Hij is de wanhoop nabij... Het eind van Camping Roikin staat voor de deur.

Maar dit is natuurlijk buiten de hulp van zijn beste vrienden gerekend. Nancy, Merel, Hugo, Bob en Stefaan snellen Geert te hulp. Een groot gevecht breekt los. Na een spannende strijd slagen ze er zelfs in om de zakenmannen weg te jagen. Euforie alom. Tot plots....de machine schiet in gang. Nog 60 seconden vooraleer de bom ontploft. En dan schiet er van de camping niets meer over. De machine begint te roken en de flitsende lichten verblinden onze ogen. De rook doorheen het bos spreekt boekdelen. Wie kan ons helpen?

Wanhopend probeert Geert op zoek te gaan naar een oplossing. 60 seconden is bitter weinig, maar misschien net genoeg om de bom onschadelijk te maken. Hij raapt alle moed bijeen een kruipt in de machine. De spanning stijgt. Het zweet staat ons op het voorhoofd. Plots stopt de timer. Het wordt er muisstil. De machine doet niets meer. Waar is Geert?

Na een koude stilte stapt Geert terug uit de machine. "Het is gelukt" weerklink het doorheen geel heel camping Roikin. We geloven het haast zelf niet. Maar jawel. Geert is er in geslaagd de machine onschadelijk te maken en camping Roikin te redden van een ondergang... Het feest breekt los, iedereen is blij. Geert is de held van de avond. 

LEVE ROIKIN !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten