maandag 28 juli 2014

DAG4(+12) Dag1 (-12): Maandag 28 juli

Dag mama's, papa's, vriendjes en vriendinnetjes, Vandaag was onze eerste kampdag. Het begon met een lange en vermoeiende rit. Maar zodra we aankwamen ontdekten we het leuke bos en speelden we onmiddellijk een tof spel. We vonden zelf een kikker in het bos. Dat was echt grappig. Daarna konden we op onze kamer en maakten we onze bedden. Tijdens het uitpakken vroegen de leiders of we snoepen mee hadden. Als de leiders ontdekken dat we snoepen mee hebben nemen ze die af. Maar niemand had er me....(zeiden ze). Als avond eten aten we hoddogs. Het waren hele lekkere, al waren de hotdogs zelf wel wat slap.

We hebben ook kennisgemaakt met de inwoners van camping Roikin. Eerst gingen we naar bakker bob en naar nancy de kapster. We maakten ook kennis met andere bewoners van de camping. Het zijn allemaal rare, maar wel fijne mensen. Patrik zorgt er voor de goede sfeer. Hij maakt radio samen met Ronny. Maar toen we naar zijn muziek kwamen luisteren kwam er plots een vreemde toon door de radio. Het was een morse code die we morgen moeten proberen te ontcijferen. Ik vind het echt spannend.

Tot morgen ! Ian van de Pitte (Jongknapen)

De jonghernieuwers zijn vandaag op driedaagse vertrokken met de fiets. Ze zijn vanavond gestrand in Venlo en hebben er een slaapplaats gevonden. Hieronder alvast een sfeerfoto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten