donderdag 31 juli 2014

Dag 6 (+12) Dag 3 (-12): woensdag 30 juli

De dag begon al héél spannend. Toen we in de eetzaal zaten zagen we Hugo voorbijwandelen met een witte zak over zijn schouder. We vonden dat heel erg verdacht. Toen we dit tegen Geert wilden vertellen bleek dat geert levensloos op de Camping lag. We wilden hier onmiddellijk iets aan doen en hebben de achtervolging op Hugo ingezet. Het was een lange dagtocht maar wel super leuk. Na lang stappen kwamen we uiteindelijk aan een groot zwembad aan. Het was er keicool. Er waren twee glijbanen. Ik ben zelfs twee keer uit de bocht gevlogen. Ook gleden we met twee op een band achter elkaar naar beneden, dat was écht vet! Er was ook een springkasteel op het water.
Toen we uit het zwembad kwamen vonden we een zak vol met haatbrieven van alle Campingbewoners. Ze waren tegen Hugo gericht. Het was echt vreemd. We begrijpen er niets meer van.
Op het einde van de dag, mochten we nog wat in de pagadderhoek spelen. Het is een plekje in het bos in een driehoek tussen de bomen waar we wat mogen ontspannen. We hebben er zelfs al een bankje gemaakt met takken en gras om op te zitten! We speelden ook nog een spel waarbij we elkaar een complimentje moesten geven. Daarna was het bedtijd. Ik ga goed slapen, want ik ben moe!
Groetjes Brayden (pagadders)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten