zaterdag 29 juli 2017

28 juli dag 4 -12 dag 7 +12

Beste vikingdagboek,

Het is al vroeg in de morgen, de sterren staan nog in de hemel en de dauw hangt nog in het bos. Ik denk dat ik mij best nog eens omdraai en wat schaapjes tel anders gaan de leiders niet zo blij zijn 😉

Een paar uurtjes later...
Vandaag konden wij uitslapen tot 9u omdat we gisteren super flink hebben gestapt. We gaan eerst lekker ontbijten. Na de afwas zijn we zoals de echte Vikingen op jacht gegaan naar wilde zwijnen om s' middags op te kunnen eten. Spijtig genoeg was het jachtseizoen over, maar hebben we dit opgelost met lekkere  pizza's te gaan bakken. 😉 Na onze overheerlijke pizza's gaan we eventjes rusten op de kamer om onze grote avonturen op papier te schrijven.

Nu onze grootste verhalen verteld zijn maken we ons klaar voor een nieuw avontuur, op weg naar het bos!
Gisterenavond hebben wij stoute Vikingen afgeluisterd die een aanval beraamden.
Als echte speurders die we zijn konden we dit niet zomaar laten passeren. We speelden een groot doolhofspel om op zoek te gaan naar de locatie van de stoute Vikingen. Ondertussen zijn we er ook in geslaagd om onze eerste vikingmunten te kunnen verdienen waarmee wij  extra spekjes konden kopen bij het avondmaal.

De dag zit er op, we zijn allemaal klaar om in ons bed te kruipen. Maar eerst gaan wij de grote vergadering in de vikingzaal gaan bijwonen. Tjorven was er ook met een belangrijke mededeling... maar morgen horen wij er terug meer over.

De sloeberban.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten