woensdag 26 juli 2017

26 juli dag 5 +12 dag 2 -12

Dag 5
Vandaag volgen we de pagadders doorheen hun avonturen bij de Vikingen van làngdørp. Het was weer een superdag vol sport, spel en amusement. Ondanks het slechte weerbericht is het de hele toch super weer geweest. Buiten een paar kleine spetters was het een dag vol zonneschijn met op momenten een enorme hitte. Natuurlijk hebben we gecheckt dat iedereen goed ingesmeerd was.

We zijn de dag om 8 uur gestart met een eerste kennis making met ons kamp lied gevolgd door een stevig ontbijt. Nadien hadden we een rendez-vous met de jongknapen. Beide bannen hebben zich gemend om zich tegen elkaar te meten in een blaaspijpen competitie, een van de favoriete bezigheden van alle deelnemers. Na een grote variëteit aan spelletjes was het tijd voor ons middagmaal, kip curry met rijst.

Na het middagmaal hebben de pagadders zich gesplitst in twee Viking groepen. Na verscheidene opdrachten om schatten te vergaren hebben de twee groepen zich naar hun dorp begeven. Van daaruit zijn onze stoere Vikingen zich beginnen wapen om op rooftocht te gaan naar het andere dorp. Na een lange rooftocht kwamen we uiteidelijk uitgeteld aan bij het avondmaal.

Voor we uiteindelijk naar bed toe gingen hebben we ons nog even in het bos terug getrokken om een rustig momentje te houden met de ban.

Zo zit er jammer genoeg weer een dag op, we zien jullie morgen weer.

De pagadderban

Geen opmerkingen:

Een reactie posten