dinsdag 28 juli 2015

Dinsdag 28 juli: Dag 7 +12, Dag 4 -12

Dag liefste ouders

Het was vandaag alweer een leuke dag op KSA kamp. 's Ochtends hebben we een uurtje langer geslapen om te bekomen van de dagtocht van gisteren. Dit kwam ideaal aangezien het tijdens het ontbijt aan het regenen was. Na het ontbijt werden we opgebeld door een anoniem persoon. Hij had Chris ontvoerd. Hij vroeg om ’s middags af te spreken in het bos. Na dit spannend momentje, hebben de jongknapen voor het eerst eens mogen proeven van het knaap zijn. Ze kregen een korte sjorinitiatie. Dit werd enthousiast ontvangen. Toen we zagen dat ze er al in slaagden om deftige driepikkels en sjorringen te maken, wisten we dat de nieuwe lading knapen klaarstaat.

’s Middags zijn we naar het bos getrokken om Chris te ruilen voor het wapenschild van Pargillia. Het was allemaal erg spannend maar gelukkig was Chris ongedeerd. Daarna aten wij wortelpuree met kip. We hebben opnieuw onze buikje goed kunnen vullen met het lekkere eten van ons fantastisch koksteam. (sinds vandaag versterkt door Bjorn en Katelijne).

In de namiddag hebben wij, de jongknapen, zelf alcoholvrije cocktails gemaakt. Daarna hebben we macramé bandjes gemaakt. ’s Avonds hebben we nog een bosspel gespeeld waarbij twee verschillende teams het beste van zichzelf moesten geven. Ze hebben elkaar belaagd met blaaspijpen en elkaars vlag proberen te stelen. Op het einde van het spel hadden ze zich volledig uitgeleefd. Toen was het helaas al bed tijd. Na opnieuw een vermoeide dag kropen de jongknapen dus voldaan in hun bed.

Ward Vannevel, jongknapenleider

Geen opmerkingen:

Een reactie posten